Despre Make-Up

Deci…

Din cele mai vechi timpuri, cosmeticele au avut un rol deosebit de important in transfigurarea femeii. Aplicarea atenta a machiajului pe fata unei femei poate deveni astfel intalnirea dintre ceea ce este femeia si idealul ce si-l doreste in legatura cu persoana sa. Un „chip nou” poate oferi o mare incredere in sine. Utilizarea machiajului a fost folosita pentru trezirea si stimularea anumitor sentimente si calitati, atat in persoana care priveste, cat si in cea care este machiata .Machiajul face femeia sa se simta completa.
Importanta cosmeticelor in zilele noastre poate fi masurata prin vanzarile enorme.

Interviu :

Am stat de vorba cu Lacramioara Hamza , makeup artist in cadrul studio-ului nostru si am incercat sa aflam mai multe despre aceasta arta.

PR:  Cand ti-ai descoperit pasiunea pentru machiaj si cum ai inceput sa practici aceasta meserie?

Lacramioara: De cand ma stiu am fost pasionata de tot ceea ce tine de infrumusetare. Oriunde plecam, rujul era nelipsit de pe buze. Pasiunea pentru machiaj s-a consolidat la 15 ani, cand am avut si primele cliente.

PR: Exista efecte ale machiajului asupra comportamentului unei femei?

Lacramioara: Sigur! Insa depinde de fiecare fata! Observ atat la modelele noastre cat si la cliente ca atitudinea si starea li se schimba radical dupa rezultatul final al unui machiaj profesionist. Emana incredere , radiaza!

PR: Cum ar trebui sa arate un machiaj de zi? Dar unul potrivit pentru modelele din fata camerelor?

Lacramioara: Machiajul de zi trebuiue sa fie unul foarte soft, in functie de necesitatile tenului. Important este ca tu sa te simti bine pe tot parcursul zilei, sa nu iti simti fata obosita de la prea mult machiaj.Cat despre modele, aici vorbim despre o categorie a machiajelor foto-video. Makeup-ul este mai puternic decat unul de zi, acoperirea tenului si a defectelor acestuia este mai mare.

PR: Exista un tip de machiaj care sa arate bine pe orice femeie?
Lacramioara : Opinia mea este ca nu, fiecare are tipologia sa, trasaturile sale, astfel incat nu putem aplica acelasi machiaj pe 10 fete diferite.

Concluzie

PR: Daca ar fi un singur truc de make-up pe care sa-l recomanzi modelelor noastre, care ar fi acela?

Lacramioara: Zambetul este cel mai important accesoriu in machiaj!

 

Facebook
Google+
Twitter