Creative Fantasy Studio
A luat amploare in anul 2016 timp in care am progresat si ne-am focusat spre a duce aceasta activitate la ce mai inalt nivel.Pe parcursul acestor ani, echipa noastra a participat la nenumarate evenimente din domeniu online. Idealul nostru a fost formarea unei echipe de profesionisti avand indatorirea de a duce ideea de model la superlativ.

Echipa noastra !

photo-of-people-near-wooden-table-3184418

Castiguri din cadrul studioului nostru !

La Creative Fantasy Studio , il vom ingropa definitiv pe " merge si asa", echipa noastra este in continua dezvoltare si investim constant in toate elementele pentru a fi intr-o continua crestere , intotdeauna este loc de mai mult si de mai bine !

                        Motivatia

Ca in orice domeniu , banii sunt un factor motivational foarte important dar sa nu uitam ca pentru a ajunge la sume mari de bani trebuie in primul rand sa obtiinem succesul.Ce inseamna sa fii un model de succes la Creative Fantasy Studio ? Principiul de baza este Comunicarea si relatiile interpersonale virutale.Ce este mai exact un model de videochat de succes ?

O persoana placuta care se poate plia pe fiecare tip de personalitate, o persoana open mind, ce poate empatiza cu interlocutorul, o persoana activa, care emana energie pozitiva , mai nou il putem numi si Influencer .Tu vei fi un star ce va avea o multime de admiratori ce doresc sa petreaca timp de calitate .Si Bineinteles pentru a fi un star este nevoie de multa munca ,rabdare si implicare ,lucrurile bune nu vor aparea peste noapte.

Telefon

0752175499

Adresa

Bulevardul George Cosbuc Nr 251,
Bloc Italian Residence, Tronson 2
Galați 800506

Completeaza formularul